Нападателят на Левски Венцислав Христов е бил държан в неведение за преговорите, които се водят за удължаване на неговия договор с Левски. Това призна агентът на футболиста Милен Георгиев пред „Спортал“. Мениджърът на национала разкри, че преговорите са пред приключване.

По-рано днес Венци Христов обяви, че има клауза за продължаване на контракта му, която би трябвало да влезе в сила от 1 май, но "сините" още не са я активирали. По-късно Стойчо Стоев уточни, че датата е 31 май.

"Днес се случи така, че направихме от мухата слон. Няма никаква драма с Левски. Нарочно държахме Венци Христов в неведение относно новия договор със "сините", за да може да бъде мотивиран в срещите до края на сезона. Радвам се, че успяхме. Виждате, че вкара хеттрик на Черно море. Поздравявам го за попаденията. Надявам се да отбележи и на Монтана“, обяви Милен Георгиев.

„Водим преговори с Левски за новия договор и вече сме на финалната права. Всичко е нормално, остава да изчистим няколко детайла. Левски иска да задържи Христов и самият състезател иска да играе на "Герена". Взаимно може да си бъдат полезни", допълни футболният агент.