Силна лятна буря стана причина да бъде прекратена контролата на Динамо (Загреб) срещу Нефтчи (Баку) в Австрия. Съперникът на Лудогорец в Шампионската лига губеше с 0:1, когато в 60-ата минута главният съдия бе принуден да свири край на двубоя преждевременно. Теренът бе буквално прогизнал от дъжда и реферите взеха решение да спрат мача. До този момент азерите водеха с гол на Емин Мехтиев в 24-ата минута.

Мачът бе белязан и от изцепките на хърватски фенове, които влязоха на стадиона в 7-ата минута и веднага започнаха да обиждат наблюдаващия срещата президент на Динамо Мирко Баришич и съпругата му Божица. После хулиганите започнаха да замерят боса с бирени кенчета, и да го псуват брутално. Реферът прекъсна за известно време мача, за да се изчака пристигането на полицията, за да арестува ултрасите.

След това мачът продължи, и въпреки по-добрите атаки на Динамо, Нефтчи откри резултата. През второто полувреме мачът бе прекъснат заради нов инцидент с феновете – този път за сбиване на трибуните.


Съставът на Динамо:
Келава – Вършалко, Вида, Тонел, Покривац (Бекирай 46), Бадел, Ковачич, Рукавина (Томечак 46), Самир (Алиспахич 46), Ибанес, Чоп.