Не само, че няма да има глоби за футболистите на "Левски" след отпадането от Литекс за Купата на България, но днес "сините" футболисти ще се наредят да получат и премии. Те, разбира се, не са за конкретния мач в Ловеч, а единствените забавени пари, които досега им дължаха шефовете.

На "Герена" отчитат като единствен позитив от загубата с 3:5 след дузпи от "оранжевите" промяната в играта спрямо предишните пролетни двубои.

"Горд съм от футболистите и от мъжеството. Не съм доволен, че отпаднахме. Показахме, че си връщаме самочувствието", заяви пред "24 часа" спортният директор на "сините" Георги Иванов.

"Рано е да отписвате "Левски" от титлата. Сигурен съм, че ще се вдигнем за мача в Перник. Футболистите трябва да бъдат горди със себе си след това, което показаха", добави Гонзо.

Тодор Батков е готов на всичко, само и само отборът да не запише втора поредна нулева година. Поради тази причина босът е обещал да плати 700 хиляди лева премия на отбора, ако "сините" спечелят шампионската титла. Това означава, че директор, треньор и футболисти ще се облажат с по над 20 хиляди лева след края на сезона.

Новината е съобщил на играчите спортният директор на клуба Георги Иванов, пише "Тема спорт". Наскоро Гонзо имаше дълга среща с Тодор Батков, по време на която адвокатът е обявил гореспоменатата цифра. /БЛИЦ