19-годишната Габриела Попова от Перник се похвали, че е правила секс с Антон Карачанаков от ЦСКА. Моделката обаче съжалява, тъй като талантът на "армейците" се изложил в леглото.

"Аз никога и никого не използвам. Както и не позволявам да бъде използвана. Просто го опитах, ползвах Карачанаков. Но за жалост в леглото е много по-бърз, отколкото на терена", оплю сексуалните умения на крилото брюнетката.

Попова смята, че не красавиците се въртят около футболистите, а обратното. Така станало и с нея, когато Карачанаков я свалил в интернет.

"Нормално е всяко едно младо и красиво момиче да иска да бъде обгрижвано. Всичко може да се купи с пари или с много пари", добавя пред hotarena наперената Габриела.

"Нямам любима поза в секса. Обичам секса! Обичам винаги аз да съм властващата и да доминирам. Падам си по нестандартен секс. Не ме интересува мнението на хората. В момента нямам гадже и не съм с Карачанаков. Мисля, че съм твърде красива и млада, за да бъда само с един мъж", завършва откровенията си девойката от Перник.

10_1.jpg

3_10.jpg

4_7.jpg