Младежкият национал Мартин Тошев изумява всички в Черноморец със светкавичното си възстановяване, разбра БЛИЦ. Юношата на ЦСКА претърпя две операции през април, след като скъса предна и странична кръстни връзки на дясното коляно по време на шампионатния мач със Сливен (0:0).

Талантливият нападател се подложи на интервенциите в София при екипа, оглавяван от д-р Динко Хубенов, на когото е много благодарен. Сега Тошев извършва рехабилитация по специална програма и с всеки изминал ден се чувства все по-добре.

"Нямам търпение да се завърна на терена. Не мога без футбол. Много ми се играе. Всички са изненадани, че се възстановявам светкавично бързо. Дано така продължат нещата и през октомври сигурно ще мога да3_12.jpg започна тренировки", коментира Тошев пред БЛИЦ.

Марто прекарва по няколко часа във фитнеса на стадион "Лазур", а в останалото време трупа тен на плажа, където постоянно е преследван от многобройните си фенки. Неотлъчно до него е един от най-близките му приятели - небезизвестният Дани Атанасов, играл в Септември (София) и в юношите на "Левски" (набор 1990).