Президент на ЦСКА ще налива пари в Монтана. Това обаче е президентът на волейболния тим на “червените” Георги Георгиев, пише в. “Тема Спорт”. От следващия сезон той ще бъде основен спонсор на новаците в елита. Интересното е, че отскоро бизнесменът помага и на детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив).

“Разбрахме се с кмета на Монтана г-н Златко Живков. През април ще подпишем договора, който първоначално ще е за една година. Контрактът ще влезе в сила от следващия сезон. На този етап не искам да разкривам параметри по него. Това може да се случи по-нататък. Логото на нашата фирма “GM Capital” ще стои върху екипите на футболистите и не само. Ще има и реклами на стадиона”, коментира Георгиев.

До този момент единствено общината и местни бизнесмени издържаха футболния клуб на Монтана, който със зъби и нокти ще се бори до края на сезона за мястото си в “А” група.

“Продължавам да подпомагам детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив), като вече бе преведена значителна сума”, обяви Георги Георгиев./БЛИЦ