ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Френският президент Еманюел Макрон стана неволна причина за блокирането на националния ни отбор по футбол на летището в Тирана, научи БЛИЦ от дипломатически източници.

След перфектен 45 минутен полет на "България Еър" делегацията, предвождана от Михаил Касабов, Емил Костадинов, Веселин Балевски и  Георги Иванов, се приземи на малкото летище в албанската столица, но получи неприятна изненада.

Оказа се, че среща на високо равнище, с участието на премиери и външни министри от цяла Европа, в това число и Николай Денков, е довела до мерки за сигурност. Това предизвика невиждан трафик по улиците на Тирана.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Затова дипломатите препоръчаха на българския национален отбор да изчака почти час, преди да се насочи към хотела си. Случаят не не се отрази на националите , които са твърдо решени да измият срама от евроквалификацията с Литва и да направят на пух и прах Албания.

БЛИЦ разговаря и със защитника Йоан Стоянов, който след тежки перипетии се прибра от Израел в България. Пред медията ни 22-годишният играч изрази съжаление от военните действия  и обясни, че неговата майка е останала там. След контролата с Албания той ще се прибере отново в Израел, за да бъде по-близко до семйството си, независим от ожесточените бойни действия.