Президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов бе много доволен от представянето на тима при равенството 1:1 с Берое. Босът на клуба от Русе не разкри кой ще е новият наставник на отбора, но призна, че Людмил Киров е сред фаворитите за поста.

"Останах доволен от това, което видях на терена и искам така да изглежда моят отбор. На първо четене съм доволен от показаното. Г-н Младенов е изключително добър и перспективен отбор и има голямо бъдеще", каза Симеонов за временния наставник Цветомир Младенов. 

"Берое е класен отбор, така че няма как да не съм доволен”, каза босът на Дунав.

“Неприятно съм изненадан от изтичането на информация за новия наставник. Разговаряме с много треньори, Людмил Киров е между тях, но ще разберете утре какво ще обявим. Следете страницата на клуба. Не е редно феновете да се месят в делата и аз им призовавам да ни подкрепят. Над 15 имена ни бяха предложени, надявам се да вземем правилното мнение. Малин Орачев е уникален треньор и уникален човек. За съжаление не успяха да се получат нещата на терена. Орачев остана като чужд елемент за феновете, но той свърши доста голяма работа. Убеден съм, че имаме добър отбор, колективът в съблекалнята е невероятен. Няма конфликти, ние сме длъжни да се съберем и да покажем това, което можем”, каза още президентът на Дунав.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019