Президентът на Монтана Румен Панайотов потвърди пред БЛИЦ, че един от футболистите на отбора от Втора лига е арестуван, след като е бил заловен да управлява автомобил под въздействието на кокаин. Както вече стана ясно, сгафилият сериозно е нападателят Стефан Христов. 

"Да, потвърждаваме информацията. Мерките са ясни - незабавно се разделихме със Стефан Христов", разкри Панайотов пред БЛИЦ.

Попитан кога в Монтана са разбрали за случилото се с Христов, босът на клуба обясни: "Научихме, след като излезе пробата му. Няма какво повече да коментираме. Нямаме право на компромиси при това положение. Той ако иска да говори и да изяснява нещата. Съжаляваме, но вече не е наш футболист."

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Полицията в Монтана е арестувала футболиста, родом от Плевен, в неделя сутрин. Христов управлявал Мерцедес. При тест за наркотици пробата била положителна за употреба на кокаин. 

Ден по-рано (в събота) 32-годишният нападател се разписа при равенството с 1:1 с Миньор в Перник. Той игра в Царско село преди да премине в Монтана. Христов е носил още екипите на Любимец, Спартак (Плевен) и Витоша (Бистрица).

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2021/2022