Поредният скандал се заформи в ЦСКА. Фирмата, която осигури пет автомобила, марка "Ситроен" си е прибрала колите. Причината е неизплатени суми от страна на ръководството на ЦСКА. За периода, в който чуждестранните футболисти на тима са използвали леките автомобили, ЦСКА дължи по фактура точно 17 400 лева, пише “Спортал”. От представителството на фирмата твърдят, че няколко месеца са се опитвали да се свържат с изпълнителния директор на червените Венци Живков, но опитите им са ударили на камък.

Ето и писмото на представителя на фирмата:
Здравейте,
Аз съм представител на фирма, занимаваща се с автомобили под наем. Пиша Ви това писмо по повод съвместната ни работа с ПФК ЦСКА АД, на които ние предоставихме 5 автомобила Ситроен за ползване под наем, за чуждестранните им футболисти. От няколко месеца се опитваме да се срещнем с г-н Венцислав Живков, когото видяхме единствено и само при приемането на автомобилите от тяхна страна.
Те не заплатиха дължимото за ползването на автомобилите и ние бяхме принудени да си ги изземем. За съответния период не получихме плащане по издадените фактури, които са на стойност 17 400 лв. Пиша до вас за да мога да предпазя колеги, които в бъдеще могат да се излъжат да работят с тях.
Поздрави: К. Николов