Новото попълнение на ЦСКА Нджонго Присо коментира първите си впечатления от клуба, след като беше официално представен на стадион “Българска армия”. Камерунецът идва от АЕК (Ларнака) и подписа с ЦСКА за 2,5 години.

“Много се радвам да бъда тук, да подпиша договор с ЦСКА, което вече е факт. Роден съм в Камерун на 24 декември 1988 година. На 14 години заминах за Франция, един мой роднина ми помогна да стана част от академията на Нанси. Трябваше да подпиша за 3 години с клуба, но ми предложиха договор за 1 година. Не бяхме съгласни с моя мениджър, след което заминах за Малта. В последните година и половина играх за АЕК (Ларнака)”, обясни Присо.

“ЦСКА е един от най-големите клубове в Европа или поне за мен е така. Много съм доволен от моите контакти с администрацията и президента, който е много сериозен човек в България. Подготвен съм, играл съм редовно, винаги съм бил титуляр, нямам проблеми с физическото състояние. Миналото лято имаше интерес и преговори с “Левски”, но сега избрах да дойда в ЦСКА и искам да сме крайни победители в първенството”, завърши камерунецът./БЛИЦ