Юноша бе привикан по спешност да попълни групата на ЦСКА. В представителния отбор на лагера в Правец вече тренира защитникът Мартин Василев. Роденият през 1992 година футболист е от набора, който водеше отстранения от първия отбор треньор Адалберт Зафиров. Мартин Василев ще трябва да попълва празнините в отбраната на “армейците”, които се отвориха от изключително многото контузени футболисти.
Само 20 футболисти в момента тренират с ЦСКА. В тази група обаче има играчи, които не е ясно дали ще могат да участват в предстоящия мач срещу ТНС в Лига Европа.

Още преди няколко дни БЛИЦ писа, че в тима има едва 16 здрави играчи. Новият старши треньор на „армейците” Гьоре Йовановски може и да не успее да попълни групата за двубоя с уелския тим.

Групата на ЦСКА, които тренират в Правец
Вратари:
Иван Караджов, Здравко Чавдаров и Божидар Стойчев;
Защитници: Павел Виданов, Джузепе Акуаро, Йордан Минев, Румен Трифонов и Мартин Василев
Полузащитници: Тодор Янчев, Борис Галчев, Коста Янев, Маркиньос, Томи Костадинов;
Нападатели: Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев, Грегъри Нелсън, Кристиан Тибони, Александър Тонев, Спас Делев и Килиан Шеридън.

Йордан Минев обаче продължава да има проблеми и не е сигурно, че ще попадне в групата за двубоя с ТНС. Както БЛИЦ писа жълтата карта на Килиан Шеридън все още се чака и има голяма вероятност той да не бъде картотекиран за двубоя с уелсците./БЛИЦ