Собствениците на „Титан” и ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов ще се явят в парламента, където ще бъдат изслушани. Това ще стане в срядана открито за журналисти заседание. Това разкри депутатът от „Атака” Огнян Стоичков пред Канал 3. Причината за привикването на бизнесмените в Народното събрание са много оплаквания, които са постъпили по техен адрес. 

Известно е, че клубът продължава да има сериозни задължения, а футболистите не получават заплатите си, като част от тях вече напуснаха отбора. Бившият президент на ЦСКА Александър Томов също е съдействал за търсенето на сметка от Иванов и Борисов. Той е използвал връзките си и е накиснал настоящите собственици на клуба пред видни политици.

През последната седмица се разрази словесна война между Томов и босовете на „Титан”. На специална пресконференция политикът разкри, че бизнесмените дължат още 7 000 000 лева по продажбата на ЦСКА, които не смятат да плащат. Обвинените бизнесмени пък заплашиха да изкарат наяве всички задължения на Томов./БЛИЦ