ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Неустановен проблем измъчва считания за най-голям талант в българския футбол в момента, научи БЛИЦ. Става въпрос за нападателя на “Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев. Роденият на 7 февруари 1993 година голмайстор трудно изкарва по 90 минути на терена. Така е от 1-2 години. Правени са му какви ли не изследвания, но лекарите все още не могат да установят откъде идва физическата му немощ. От пловдивския клуб заявиха, че в скоро време ще подложат Неделев на допълнителни биологични изследвания, за да се види какво точно му пречи, за да бъде в добра форма повече време на терена. Още от миналия сезон Тодор не игра в голяма част от мачовете в “Б” група. През този сезон положението е същото, играе 60-70 минути, след което трябва да бъде сменен. От началото на сезона талантът има 4 гола за “Ботев”, два от които вкара на градския съперник Локомотив при равенството 2:2.

Големи отбори се целят в него и трансферът няма да се забави. Треньорите на родните водещи отбори отдавна се ослушват за таланта, Стойчо Младенов го определи за най-добрия млад футболист у нас. Ферарио Спасов го посъветва да си запуши ушите, докато останалите го засипват с похвали.

“Не може да го продадем, преди да повиши значително теглото си, да натрупа мускулна маса и да увеличи издръжливостта си. Иначе той е голям талант, искат го доста отбори, гледат го в почти всеки мач, но трябва да бъде разрешен този проблем, преди да отиде в друг отбор”, заявиха от “Ботев” пред екипа ни.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА