Доскорошният вратар на ЦСКА Иван Караджов засега не е картотекиран в новия си отбор Локомотив (Пловдив). Това призна административният директор на “смърфовете” Атанас Узунов. Както е известно, Караджов напусна “червените” в края на миналата година и изкара подготовка с Локомотив, но не е бил картотекиран.

“Картотекирахме абсолютно всички нови. Имаме малък проблем с Караджов, но той се знае и не случайно ние предварително изискахме от самия състезател нотариално да завери своето преминаване в Локомотив, че самият клуб не носи отговорност. Имаме потвърждение от СТК, но стария му клуб ЦСКА води някакво дело. Надявам се тази седмица всичко да бъде решено. Той е картотекиран, но първо трябва да се реши спора между ЦСКА и решение на СТК”, заяви Узунов пред Гонг.

По отношение на Христо Спасов, който има наказание от 6 мача още като играч в Югозападната В група, Узунов е оптимист, че ще може да бъде намалено наказанието му.

„Христо е картотекиран и е пълноценен състезател на клуба. Той има наказание, наложено му още докато е състезател на Хебър. Той е младо момче и ние смятаме да се обърнем към Дисциплинарната комисия на БФС, тъй като от аматьорски преминава към професионален футбол, ако може това наказание да бъде намалено”, завърши Узунов./БЛИЦ