Нови проблеми се струпаха на главата на треньора на Левски Георги Иванов преди двубоя с Виляреал за Лига Европа. “Сините” приемат “жълтата подводница” на стадион “Георги Аспарухов” в сряда от 20,00 часа българско време в предпоследен двубой от група “F”. До момента Левски няма точка от четири мача при голова разлика 0:7.

Трима футболисти получиха травми при победата над Монтана с 3:1. Христо Йовов получи разтежение в бедрото още на загрявката и може да остане извън терена до края на годината. Георги Христов е с подут глезен, Лусио Вагнер също изпитва болки - и двамата са под въпрос за Виляреал. Димитър Телкийски, който е почти възстановен, не може да помогне, тъй като няма картотека за турнира.

Така единствените здрави атакуващи футболисти са Кръстовчев и яловият Ортега, като се очаква Еньо да води атаката на Левски срещу Жълтата подводница. В халфовата линия отново зейва дупка заради наказанието на Сърмов. Този път Веселин Минев няма да застане до Бардон, а ще трябва да се върне на познатата си позиция отляво на защитата. Балтанов и Огнянов все още тренират на облекчен режим и ако не са готови до сряда, то отново най-вероятно ще се разчита на юноши от дублиращия отбор./БЛИЦ