Пред сериозен проблем са изправени в Локомотив (Пловдив). Треньорът Наджи Шенсой заяви, че няма да наруши обета си на мълчание и няма да даде традиционната пресконференция, която е утре по повод мача с Литекс. Преди няколко дни наставникът се закани да не обелва дума пред журналистите до края на първенството заради напрежението в клуба и острите му изказвания по време на брифингите.

Първият асистент на Шенсой - Добри Митов, също не иска да се яви пред медиите. Шефовете на Локо (Пд) са предприели офанзива на пресконференцията да застане треньорът на вратарите Васко Камбуров. Шампионът със "смърфовете" също се дърпал, но вероятно до утре ще размисли, пише сайтът news4000.bg.

В същото време Шенсой се оплака от проблеми с футболисти, които не тренират пълноценно. "На тридневния лагер в Банско тренировките пропусна Здравко Лазаров, който има сериозно да наваксва до достигане на оптимална форма. Гарра Дембеле е с вечния проблем за възстановяване. Той е дюстабанлия, на мачовете се хвърля много здраво и после цяла седмица се готви на облекчен режим, защото го болят мускулите. Срещу Литекс голямата липса е Евертон Том. Точно в този момент ми трябват трима футболисти с неговите качества, но нямам", заяви Шенсой./БЛИЦ