Редица кадрови проблеми има да решават в Славия преди гостуването утре в Разград на Лудогорец. Треньорът на "белите" Златомир Загорчич няма да може да разчита на доста от основните си футболисти заради контузии. Различни травми лекуват Радослав Кирилов, Дарко Тасевски, Ертан Томбак, а Илиян Мицански се възстановява от операция. Срещата oт седмия кръг на efbet Лига е утре от 20:30 часа.

"Настроението в отбора е добро. Трудно ще е в Разград срещу Лудогорец. Надявам се да имаме настроение и да измъкнем нещо от тях. Лудогорец имат достатъчно качествени футболисти. Правят смени в отбора. Не вярвам да има промени в нагласата и играта им независимо, че играха мач в Лига Европа в четвъртък", коментира Загорчич пред bnr.bg.

"Имаме проблеми с контузени. Няма да играят в Разград Ради Кирилов, Томбак, Тасевски, Мицански, много са. Ще се опитаме да се надиграваме с Лудогорец. Надявам се да се получи и да имаме настроение и късмет в този мач, за да се върнем доволни от визитата си в Разград", добави Златомир Загорчич.

Най-новото попълнение Венцислав Бенгюзов попадна в групата на "белите" за мача и може да дебютира още утре.

Групата на Славия за гостуването на Лудогорец: 
Георги Петков, Антонис Стериакис, Милен Гамаков, Николай Дюлгеров, Славчо Шоколаров, Галин Иванов, Емил Виячки, Владислав Узунов, Емил Стоев, Цветелин Чунчуков, Давид Уманес, Мартин Атанасов, Калоян Кръстев, Мартин Ачков, Георги Йомов, Димитър Велковски, Петър Патев, Венцислав Бенгюзов, Филип Кръстев

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020