Треньорът на Спартак (Плевен) Стефан Колев има на разположение точно 18 футболисти. Ако някой от тях се контузи по време на тренировките до срещата в неделя с Шумен, наставникът трябва да попълва групата с юноши. Почти няма вероятност в отбора да пристигне и ново попълнение. С идването на нападателя Александър Киров селекцията е приключила.

"Засега няма да вземаме нови футболисти. Трудно е на този етап да правим селекция, тъй като почти всички състезатели си имат отбори или са играли вече някъде", коментира изпълнителният директор Ангел Бончев.

За двубоя в неделя отпадат двама от най-опитните футболисти на Спартак - Иво Иванов и Владислав Василев, които са контузени. Първият е с разтежение в бедрото и би трябвало да е готов чак за гостуването на Видима-Раковски на 21 април. Василев пък продължава да има проблеми с адукторите.

По добро стечение на обстоятелствата обаче, Спартак ще почива в 19-ия кръг заради отказването на Сливен от участие в "Б" група. Двете седмици до следващия мач ще са добре дошли за възстановяването на основните играчи.

Съставът на Спартак (Плевен):

Вратари: Станимир Антонов, Васил Тодоров

Защитници: Кристиян Григоров, Петър Ванков, Михаил Милчев, Тони Паликрушев, Цветомир Панов, Мариян Блажев

Полузащитници: Станислав Иванов, Тихомир Тодоров, Ивайло Раденцов, Любомир Иванов, Васил Шопов, Янислав Иванов, Ивайло Дангуров

Нападатели: Любомир Тодоров, Станислав Краев, Александър Киров