Нападателят на Росарио Сентрал Милтон Каральо е поредната трансферна цел на Левски. Голаджията е единственият нападател в отбора, който отговаря на изискванията на Левски, а именно да има паспорт от ЕС, съобщава в днешния си брой вестник “Меридиан мач”. Освен аржентински Каральо се води и испански гражданин.

Големият проблем обаче е, че нападателят е контузен, за което предупреждават и медиите в Аржентина. Според местните издания голмайсторът е скъсал коленни връзки преди време и не е ясно кога ще се възстанови. Според запознати треньорът на Левски Емил Велев лично е харесал Милтон и го е поискал в отбора. Каральо е бил препоръчан на Велев от негов приятел, който работи като мениджър в Южна Америка. Аржентинецът е роден на 1 декември 1988 година и от 2007 година до сега има 25 мача и 7 гола за Росарио.

Все още обаче не е ясно, ако Кокала бъде сменен, дали Каральо ще остане в трансферния списък на неговия заместник, който почти сигурно ще бъде Ратко Достанич.

Левски вече изпусна няколко варианта за нападател. Първо пропадна трансферът на Димитър Макриев, а след това и на звездата Жоб./БЛИЦ