Бившият футболист на Пирин (Гоце Делчев) Камен Хаджиев подписа договор с гръцкия третодивизионен Докса (Петруса). Бранителят се обвърза с новака в третото ниво на футбола в южната ни съседка за една година.

Футболистът, който през миналия сезон игра за Миньор (Перник), бе сред спряганите нови попълнения в ЦСКА и дори изкара кратък подготвителен период по време на престоя на Христо Стоичков при армейците, пише в. "Струма". С пристигането на Стойчо Младенов обаче надеждите на родения в Кочан футболист за кариера в "червения" клуб се изпариха и той трябваше да търси продължение на кариерата си в друг отбор.

Както е известно, Камен Хаджиев игра за гоцеделчевския Пирин през сезон 2010/2012 със статут на аматьор, като гоцеделчевци искаха да го задържат, но документални проблеми с немския клуб Ватеншайд попречиха да подпише професионален договор с неврокопчани, които успяха да се класират след това в „А“ група. След това Хаджиев премина в Чепинец (Велинград). Юношата на Шалке изкара две години в Миньор, като през втората бе неизменен титуляр.