Няколко клуба от Русия имат интерес към футболиста на ЦСКА Йордан Тодоров, пише "7 дни спорт". Със сигурност той ще напусне "Армията" през това лято след шест сезона с червената фланелка и три шампионски титли (2003, 2005, 2008 г.). Самият играч вече е провел разговор с босовете на клуба от "Титан" и е изразил изричното си желание да заиграе зад граница. От своя страна шефовете на "червените" са гарантирали, че няма да спират Данчо при добра оферта.

За момента трансферната цена на играча е 350 000 евро, но на "Армията" са склонни да се разделят с него и срещу по-малка сума. Една от причините за това е, че в момента Тодоров се възстановява от операция. Преди няколко дни той се подложи на хирургическа интервенция заради херния. При това положение футболистът ще може да започне тренировки най-рано в началото на юли, което сваля цената му.
 
Почти сигурно Тодоров ще заиграе в руското първенство, като мениджърите му вече работят по трансфера. Неговото желание бе да премине в някой клуб от Западна Европа, но до момента такива оферти липсват. В последните две години постоянно се спекулираше с евентуалното напускане на Тодоров. През зимата той бе пред подписване на договор с френския Страсбург, където се подвизава халфът Емил Гъргоров, но сделката пропадна в последния момент./БЛИЦ