Изпълнителният директор и главен мениджър на третодивизионния Локомотив (Дряново) Ивелин Драшков също подаде оставка. Решението му идва ден след оттеглянето от клуба на председателя на Управителния съвет на Локомотив Тодор Георгиев и на Станислав Генчев, който бе член на УС, а отскоро е помощник на Стойчо Стоев в Лудогорец.

Драшков обяви пред БЛИЦ СПОРТ, че също се оттегля от тима от Дряново.
 
"С оглед на събитията от последните дни, свързани с оставките на председателя на УС на ФК Локомотив (Дряново) - г-н Тодор Георгиев (Теди Джорджо) и доказания футболен човек, член на УС на клуба - г-н Станислав Генчев,  изразявам личната си позиция и съпричастност към тяхното решение за оставка и се присъединявам към тях. Те бяха хората, които ме поканиха в Локомотив и основно заради които приех предизвикателството да изградим клуб и отбор за пример, постигащ целите си. Заявявам категорично, че не намирам база за по-нататъшно развитие на идеите ми, свързани с ФК Локомотив Дряново без хората от екипа, успели в най-тежките моменти и запазили вижданията и принципите си до самия край", обяви Драшков.

"Искам да изразя огромната си благодарност към председателя на УС Тодор Георгиев и Станислав Генчев, както и към всички членовете на УС, на спортно-техническия екип, към всички футболисти и към целия персонал – всички, които посветиха една година от живота си на  ”лудата” и истинска идея за запазване мястото на отбора в Северозападната Трета лига. И занапред ще продължавам да подкрепям отбора като фен и вярвам, че добрите дни пред клуба тепърва предстоят", добави Ивелин Драшков пред БЛИЦ СПОРТ.