Полузащитникът на "Левски" Роман Прохазка беше избран за Играч на 11-ия кръг в "А" група. Словакът заслужи приза след доброто си представяне и победния гол за успеха с 2:1 над Литекс.

"Благодаря много за тази награда. Тя наистина означава много за мен. На първо място искам да заявя, че тя е плод на усилията на целия отбора и всеки мой съотборник я заслужава. Срещу Литекс показахме, че сме сплотен и добър отбор. Взехме три точки и това ни дава голямо самочувствие. Надявам се да спечелим и срещу Лудогорец в следващия кръг. В първенството отборите са малко и непрекъснато се играят тежки мачове", коментира Прохазка.

"Когато всичко е ОК в клуба, играчите мислят само за футбол. В момента финансово сме много добре и всеки мислят само за футбол", доволен е словакът.

Прохазка допълни, че е щастлив в "Левски" и смята, че е направил най-правилния избор като е останал в отбора. "Договорът ми изтече, но в крайна сметка помислих и съм много щастлив, че останах. Вътрешно чувствах, че трябва да остана и направих добре. Имам договор до лятото и после ще видим какво ще стане. Няма смисъл сега да го коментирам. Тези, които останахме тук, се чувстваме много добре в клуба. Аз съм щастлив, защото обичам "Левски", добави полузащитникът на "сините".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016