Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Мачът между юношеските формации (младша Б) на ЦСКА и Интер е изключително съмнителен, за което вече е постъпил сигнал в прокуратурата, съобщиха източници на БЛИЦ.  Двубоят от държавното първенство се игра на 3 юни, неделя, и завърши наравно 0:0. Мълвата гласи, че са вървели големи залози в азиатски букмейкърски къщи.
 
Коефициентът за 0:0 е варирал между 17 и 20. ЦСКА е на второ място в групата с убийствена голова разлика 117:14. Тимът на Интер, чийто шеф е бившият треньор на Спортист (Своге) Иван Атанасов, пък крета на 11-ата позиция с трагичната голова разлика 23:74. Очакванията бяха “червените” да спечелят с лекота, след което те щяха да се изравнят по точки с първия в класирането Чавдар (Етрополе).
 
Именно защото се предполагаше лесна победа за ЦСКА, коефициентите за равенство или победа на Интер бяха големи. Ставката пък за 0:0 бе доста голяма с оглед силното нападение на “армейците” и слабата защита на техния съперник.
 
Според източници на БЛИЦ не е изключено тези дни хора от ръководствата на двата клуба и някои от младите футболисти да бъдат извикани на разпит, тъй като ще стартира разследване.