Ръководството на "Ботев" (Враца) определи кои треньори ще водят занимания с младите таланти от Детско-юношеската школа, като има някои промени, съобщава БНР.
 
Промените са продиктувани от желанието на управата да налага хора, които са правоспособни и имат треньорски лицензи. От тях обаче ще бъдат изисквани и резултати.
 
През новото първенство треньор на юношите старша възраст отново ще е Ивайло Димитров, който запазва позицията си. Той успя да задържи възпитаниците си в елитната дивизия на България, но по-късно ръководството на "Ботев" (Враца) се отказа от участие в U19 по финансови причини.
 
Начело на младшата възраст ще е Диян Попов, който има опит с млади таланти при работата си в Козлодуй и Мездра. С детските формации ще работят Борислав Страшимиров и Николай Николов.
 
Подготвителните групи пък ще водят занимания при Янислав Яков, който до този сезон предвождаше юношите младша възраст, и Ивайло Кунчев.
 
Без формации засега остават легендата на „Ботев“ (Враца) Бойко Краев и спечелилият дузина купи с децата Иван Георгиев-Саки, които нямат необходимия лиценз.