Срещата между Локомотив (София) и "Левски" (Чепинци) няма да се проведе. Двата тима трябваше да се изправят един срещу друг на стадиона в столичния квартал "Надежда" в петък от 15:00 часа, но гостите са уведомили своите колеги, че няма да се явят. Причината - не могат да съберат състав, тъй като повечето футболисти са на работа.

„Наистина е така. Обади ми се бившият футболист на Марек Иван Петров, който сега е шеф в тима на Чепинци, и ме уведоми, че поради работния ден отборът не може да събере състав и няма да се яви на стадион „Локомотив“. Човекът се извини, като ми каза, че и той самият е разбрал едва днес за това“, разкри изпълнителният директор Бойчо Величков.

„Ситуацията е неприятна за нас, тъй като бяхме готови да играем, но какво да направим. Въпреки това, ние все още се надяваме двубоят да може да се състои. Очакваме официално потвърждение от БФС, че съперникът отказва да играе. Дотогава има някакъв шанс мачът все пак да се играе“, добави Величков.

Както е известно, мачовете от Софийската регионална група бяха насрочени за работния ден петък, поради провеждане на балотаж за районни кметове в някои от столичните общини. Футболистите в тази дивизия, като пълни аматьори, обаче работят и някои от тях имат проблеми с освобождаването си от работодателите им в делнични дни.