Заради лошите атмосферни условия и наводнените терени в региона заплануваната за утре контрола между Вихрен и Банско няма да се състои.

Първоначалното срещата беше насрочена да се играе на стадион "Свети Петър" в Банско, но домакините предпочетоха да запазят тревната настилка на официалния си терен. Вариантите мачът да се играе в Белица и в селата Мурсалево, Дамяница и Струма също пропаднаха, информира е-79. Така двата отбора няма да играят контрола по време на паузата в първенството.

Междувременно се разбра, че контузията на дошлия това лято в Банско нападател Борислав Хазуров е сериозна и той ще пропусне мачовете, които остават до края на есенния полусезон. 25-годишният таран, родом от Гоце Делчев, получи нова травма, след като в началото на сезона разтегна мускулно влакно в левия крак. Това се случи още в първия двубой на Банско, спечелен с 3:2 срещу Чавдар (Етрополе).

Боби, който е бронзов медалист от първенството на "А" група с Литекс за 2006 година, се завърна на терена при 1:0 над Чавдар в Бяла Слатина в 6-ия кръг. Още в следващия мач обаче - при 0:2 от Ботев (Криводол), той разтегна мускул на другия крак - десния. Оттогава Хазуров отново е трайно в лазарета. /БЛИЦ