Кариана изпусна да вземе трите точки при гостуването си на Трявна в среща от четвъртия кръг на Северозападната Трета лига. В 90-ата минута Румен Рангелов от дузпата нацели напречната греда. Три по-късно, останал сам, Ангел Русев със странична ножица също не успя да намери мрежата и двубоят завърши 0:0. Това е първа издънка за Кариана, който преди двубоя бе с три поредни победи.

Липсата на Евгени Игнатов - Бамзе си пролича в игровата схема на наставника Атанас Джамбазки, пише "Конкурент". Заради скъсан мускул на бедрото капитанът на отбора от Ерден е извън строя. Треньорът на Кариана заложи на същия състав от победата с 5:0 над Павликени, като на място на Игнатов започна Християн Иванов. До почивката Владимир Тачев можеше да отбележи, но вратарят на Трявна спаси удара му. През втората част Ангел Русев, Румен Рангелов и Тачев не успяха да намерят мрежата на домакините.

Първи 20 минути за Кариана записа Владимир Каптиев. Опитният нападател дълго време се възстановяваше от операция на коляното.

Съставът на Кариана: Павел Станев, Стелиян Георгиев, Георги Илиев, Иван Тодоров, Цветко Иванов, Християн Иванов, Ангел Русев, Георги Цеков, Деян Иванов, Румен Рангелов, Владимир Тачев (Николай Николов и Владимир Каптиев).

В сряда Кариана среща със Спартак (Плевен) в турнира за Купата на България. Двубоят е от 17:00 часа на стадиона в Мездра. Победителят излиза седмица по-късно срещу Севлиево, за да определят представителя на Северозападна България в надпреварата.

СЕВЕРОЗАПАДНА ТРЕТА ЛИГА

Резултатите от 4 кръг
3 септември 2017 г. (неделя), 17:00 часа 
Бдин 1923 (Видин) - Академик (Свищов) 4:0  
Левски 2007 (Левски) - Янтра (Полски Тръмбеш) 0:2 
Янтра 1919 (Габрово) - Партизан (Червен бряг) 1:0 
Спартак (Плевен) - Мизия 2005 (Кнежа) 6:0 
Павликени (Павликени) - Ботев (Луковит) 2:0 
Трявна (Трявна) - Кариана (Ерден) 0:0 
Първа атомна (Козлодуй) - Вихър (Славяново) 3:0 
Севлиево - Янтра (Габрово) 2:0 

КЛАСИРАНЕ

* Статистика: https://bulgarian-football.com/