Бившият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску сподели, че се страхува да се захване с ново предизвикателство в чужбина, след като се провали на "Армията". 38-годишният румънец даде интервю в родината си, разказвайки подробности около краткия си престой начело на "червените". 

"Може би трябваше да остана до края на сезона. Истината е обаче, че ми беше трудно. Около клуба постоянно имаше проблеми. Собственикът много държеше да остана и винаги ще го уважавам, защото той единствен ме подкрепяше през цялото време", коментира пред Sport Total FM Едуард Йорданеску.

"Имаше вълна от съпротива срещу мен от самото начало. Младите играчи в отбора трудно разбираха какво искам от тях. Бюджетът за заплати беше колкото получаваше само един от футболистите на Лудогорец - Джонатан Кафу, а трябваше да се борим с този тим. В прекия двубой ни победиха трудно с 2:1", споделя Йорданеску.

Той дава пример за напрегнатата обстановка около клуба с една случка преди неговото идване, когато дублиращият отбор на "червените" се прибра след контрола срещу Ботев (Пловдив) с оранжев автобус с логото на Литекс и това никак не се харесва на феновете. 

"Сега се страхувам да се захвана с ново предизвикателство в чужбина. Натрупах опит и мисля, че научих много. Имах оферта да поема младежкия национален отбор на Румъния, но отказах, защото обичам ежедневната работа", добавя синът на легендата Ангел Йорданеску.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига