Ръководството на Черноморец утре стартира грандиозния проект за изграждане на база на клуба. Точно в 12 часа ще бъде направена първата копка на новата спортна база, която ще се казва „Гнездо на акули”, съобщава пресслужбата на клуба. На откриването ще присъстват кмета на Бургас Димитър Николов, Митко Събев, мениджърът Красимир Балъков, който е в основата на проекта, футболисти и треньори на представителния отбор, авторите на проекта и представители на общинската администрация.

Новият спортно - тренировъчен комплекс ще бъде разположен на площ от 32 000 кв. метра. На територията му ще бъдат изградени 3 игрища, две с естествена и едно с изкуствена тревна настилка. В триетажната сграда на комплекса ще има всичко необходимо за пълноценната подготовка, рехабилитация и почивка на футболистите. В кампуса ще тренират четири формации на клуба, като там ще бъде и административното ръководство на „акулите”.

След първата копка ръководството на Черноморец кани всички гости на коктейл. Клубът организира автобус до мястото на строежа, който тръгва в 11,30 часа от стадион „Лазур”./БЛИЦ