Повече от три месеца изминаха от последния двубой в родната Първа лига, в който на 11 декември Лудогорец победи Пирин с 2:0 в Благоевград.

Днес 17 февруари битките се подновяват. Ден след вълненията около евроучастието на "орлите" и избора на шеф на БФС, българският фен отново тръпне в очакване на футбол по родните терени.

Борбата се подновява точно в 13:00 часа, когато на стадиона във Велико Търново реферът Драгомир Драганов ще изведе Етър и Септември за мач на стадион "Ивайло". Двубоят е битка в дъното на таблицата, но програмата предлага и зрелищни двубои с отношение към по-челните позиции в елита.

Изоставащият на точка зад лидера Лудогорец - ЦСКА гостува на шестия Верея от 15:00 часа, като "червените" са номер 1 по форма в родното първенство за последните 6 мача (5 победи и равенство) и със сигурност ще гонят първото място.

От 17:30 часа пък е последният мач от днешната програма, в който Черно море посреща Берое. Варненци имат славата на силен домакин, но "зелените" от Стара Загора ще бранят четвъртата позиция  и дори ще гледат към топ 3, макар разликата им с Левски да е 5 точки.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018