Грузински нападател, който проведе само една тренировка с Черно море, беше отпратен от "Тича". Новият наставник на "моряците" Никола Спасов бързо преценил, че няма да му свърши работа и го изгонил.

Днес "моряците" тренираха на стадион "Младост" с цел да се пази тревното покритие на "Тича". Всички се подготвяха на пълни обороти, като единствено трайно контузеният Бакари не беше в групата. Той ще бъде опериран следващата седмица. Както вече стана ясно, при загубата с 0:1 от Марек нападателят се контузи тежко - скъсана предна кръстна връзка и ще отсъства от терените половин година.

Мирослав Манолов пък тренира на облекчен режим днес.

От "Тича" съобщиха, че селекцията на отбора е отворен процес и се чакат още футболисти за проби. "Моряците" имат силна нужда от подкрепа в домакинството си срещу Локомотив (Пловдив), което е в събота от 18:00 часа, пише още на клубния сайт на варненци, допълвайки, че детско-юношеската школа на Черно море получи поредно признание - четирима "моряци" са повикани при 19-годишните национали от треньора Методи Деянов. Това са Мартин Костадинов, Александър Попов, Кристиян Пешков и Илиян Неделчев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка