ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Председателят на Управителния съвет на Дунав (Русе) Диян Димов направи коментар след трагедията, при която 11-годишни две деца от школата на клуба бяха ударени от мълния по време на тренировка, а едното от тях почина. Другото е настанено в болница с тежки изгаряния и опасност за живота.

„Всички сме потресени от случилото се. Поднасяме съболезнования на близките и родителите на починалото дете. Молим се другото момче да се възстанови“, коментира Диян Димов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Не съм бил на тренировката. Това, което ми беше обяснено, е, че преди инцидента е било облачно, но не е имало предпоставка за гръмотевична буря. Изведнъж е гръмнало. По време на тренировката е имало и родители, които са наблюдавали децата си как тренират", допълни председателят на УС на Дунав пред БТА.

"Треньорът преценява с оглед на ситуацията дали заниманието да продължи, или не. По случая тече разследване. Концесионерът на стадиона е обяснил, че има гръмоотводи. Покрай игрището също има много сгради, на които също са с гръмоотводи. Не мога да си обясня как се стигна до тази ситуация", каза още Димов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

* Мълния удари 2 деца на стадион в Русе СНИМКА
* Почина едно от 11-годишните деца, ударени от мълния СНИМКИ
* Притеснителни новини за второто дете, ударено от мълния в Русе
* Кметът на Русе със светкавична реакция след ужаса с 2 деца