Най-новата школа за футболни таланти "Сините Камъни" в Сливен записа първи успех, разбра БЛИЦ. Академията на капитана на Черноморец от близкото минало - Пламен Крумов, се представи отлично на турнир в Бургас.

Домакин на проявата, която протече при отлична организация, беше оглавяваната от Милен Георгиев школа "Бургас Спорт". Децата от "Сините Камъни" успяха да привлекат вниманието още при първото си участие в турнир. Възпитаниците от Академията на Пламен Крумов ликуваха като победители в две възрасти - родени 2003 и 2005 г. "Сините Камъни" участва в надпреварата с четири отбора. Треньорите на всичките формации похвалиха възпитаниците си за страхотното представяне, но и посъветваха талантите си да не летят в облаците, тъй като тепърва ги очаква още много работа.

В "Сините Камъни" вече тренират над 100 деца. От Академията съобщиха, че предстои да се направи собствена база в Сливен. Пламен Крумов и компания целят да повишат още повече качеството на тренировките и да предложат на прохождащите във футбола дечица най-новите методи.

По време на турнира в Бургас всички таланти от "Сините Камъни" бяха облечени с чисто нови екипи от футболната академия, от която им бяха осигурили зимна екипировка, а сега и лятна. Децата бяха много щастливи и най-вече радостни от факта, че усетиха атмосферата да играят на турнир, което тепърва предстои да им се случва.


sinite_kamani.jpg