Лицензионната комисия към БФС взе решение относно казуса с Левски. Източници на БЛИЦ разкриха, че „синият“ клуб със сигурност взима лиценз за сезон 2020/21 за българското първенство и европейските клубни турнири.

Шефът на комисията Пламен Манолов заяви вчера пред нашата агенция, че до часове в сайта на футболния съюз ще излезе подробна информация. Такава се появи преди малко на сайта на БФС.

Там пише, че Берое, Ботев Пд, Славия, Лудогорец и ЦСКА вече са получили лиценз за евротурнирите – сезон 2020/21.

 1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Новината, че и Левски получава, както и останалите клубове (като Локо Пд например), ще бъде качена на сайта на футболния съюз в понеделник.

„Левски ще участва през новия сезон в елита. Няма никакви пречки това да не се случи. Няма сензации и за останалите клубове“, заявиха наши източници.  

„Отнема ни чисто технологично време, за да обработим документите и да качим решенията за всички клубове. Днес публикувахме само част от тях. Останалите – в понеделник. Тогава ще има пълен списък и на получилите лиценз отбори за Първа лига – сезон 2020/21.

Що се отнася до Втора лига – на сайта е качено инфо за Кариана, Локо (София), Пирин, Септември (Сф), Струмска слава и Хебър. За другите също ще има информация в понеделник“, поясниха източници на БЛИЦ.