ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Станимир Стоилов е бил на крачка от напускане на Левски и поемане на МОЛ Фехервар, научи ексклузивно БЛИЦ от унгарски източници. Един от акционерите в клуба лично е преговарял с Мъри и агентите му, като заключителните разговори са били проведени в България. Всичко това се е случило в неделя – ден след победата на „сините“ над Ботев (Враца) с 2:0.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

„Офертата за г-н Стоилов беше отлична. Той обаче я отклони. Това принуди ръководството на МОЛ Фехервар да търси спешно друг треньор, тъй като резултатите на отбора напоследък са под всякаква критика“, поясниха информаторите на БЛИЦ.

В крайна сметка МОЛ Фехервар представи вчера новия си треньор. Това е полякът Бартош Гжелак, който позира с екипа на тима.

МОЛ Фехервар се намира на предпоследното място във временното класиране и целта на новия наставник е да го спаси от изпадане.

Същият унгарски тим настояваше до затварянето на трансферния прозорец да купи Андриан Краев. И трите изпратени оферти обаче бяха отхвърлени от Левски.

МОЛ Фехеврар е от град Секешфехервар – родното място на Виктор Орбан и любим негов отбор. В тима е играл бившият футболист на „сините“ Георги Миланов. През 80-те години клубът носеше името Видеотон. През 1985-а отборът стигна до финал за Купата на УЕФА, където загуби от Реал Мадрид. На четвъртфиналите Видеотон хвърли бомбата на годината, елиминирайки Манчестър Юнайтед след дузпи.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Бартош Гжелак позира с фланелката на МОЛ Фехервар при представянето си вчера. На неговото място трябваше да бъде Станимир Стоилов