След Емил Гъргоров още един футболист избяга от ЦСКА. Това е Джаксън Менди, научи БЛИЦ. Преди около 30 минути сенегалецът също си е събрал багажа и е напуснал лагера на "червените" в Боровец.

Защитникът не е предупредил никого, че си тръгва и не се появил на тренировката, която се проведе днес следобед. Малко по-късно от рецепцията на хотела, където са настанени "армейците", уведомили треньорския щаб, че Менди е изчезнал.

"Бил е бесен. По най-бързия начин се е изстрелял навън, където го е чакало такси. Оттам е тръгнал най-вероятно към София", поясниха наши източници.

Менди бяга поради същата причина - неполучени заплати. Футболистите не са взимали пари за месеците април и май. За разлика от Гъргоров обаче той е напуснал самоволно ЦСКА, без да е подал молба за разтрогване на договора. Бадема е сторил това вчера, а днес на "Армията" е получен факс, в който клубът е уведомен, че играчът е прекратил трудовия си контракт.

Според отлично информирани източници още двама футболисти на ЦСКА - българин и чужденец, се гласят да избягат до часове.