Футболистът на ЦСКА Георги Йомов, който беше освободен от лагера на националния отбор, е с вирусно заболяване, научи БЛИЦ.

Преди часове от БФС съобщиха, че крилото отпада от сметките на селекционера Ясен Петров за предстоящите гостувания в Украйна и Швейцария, като единствено посочиха, че има здравословен проблем без да уточняват какъв е той. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Днес на националите са били направени антигенни тестове преди полета утре сутрин. Пробите са отрицателни, включително и тази на Йомов, който oбаче има дискомфорт след вчерашната победа с 1:0 срещу ЦСКА 1948 и остава в София. Припомняме, че преди време той премина през коронавируса.

Ясен Петров и футболистите му ще отпътуват за гостуването в Одеса утре сутрин в 10:45 часа, а официалната пресконференция на селекционера е насрочена за 18:30 часа на стадион "Черноморец". 30 минути по-късно ще стартира тренировката на "лъвовете". Контролата с Украйна е в четвъртък от 19:30 часа. На 15-ти нашите гостуват на Швейцария в световна квалификация (в Люцерн от 21:45 часа). 

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022