Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е реагирал хладнокръвно след хвърлената от Стойчо Младенов оставка. Минути, след като наставникът обяви сензационната вест, бизнесменът се е чул по телефона с Христо Стоичков.  

Какво са си казали двамата, остава пълна загадка. Камата се прибра преди няколко дни в Маями, но оттам следи бурните събития в Борисовата градина, научи БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Източници на нашата агенция заявиха, че по-рано днес той е честитил рождения ден на Стойчо Младенов в телефонен разговор, продължил доста време. Запознати обаче твърдят, че Гриша Ганчев е направил това, а само със съобщение.

Сега изниква въпросът - дали Гриша Ганчев и Христо Стоичков ще се опитат да разубедят наставника и да го оставят в отбора или ще приемат оставката му.

Ако се стигне до втория вариант, който до този час е по-вероятен, ЦСКА няма да плаща неустойка на Младенов.

БЛИЦ научи, че вече има варианти за заместник на Стойчо. Единият е "червените" да се опитат да убедят Алън Пардю да води състава до края на сезона. Както е известно, прочутият англичанин е един от шефовете в Борисовата градина.

Вторият вариант е сръбският треньор Саша Илич.

44-годишният специалист приключи кариерата си през 2019 година като играч на Партизан. Играл е още в Залцбург, Лариса, Галатасарай и Селта. Бил е помощник треньор на сръбския национален отбор до 2021 година, след което поема Чукарички. В момента е без отбор.