Локомотив (София) подсилва защитата си в опита да атакува промоция в efbet Лигата през тази пролет. За целта „железничарите“ ще привлекат в редиците си бившия играч на ЦСКА Пламен Крачунов, научи БЛИЦ СПОРТ. Защитникът беше герой за "червените" във вечното дерби на 15 март 2014. Тогава той порази вратата на Левски с глава в последната минута и донесе победата на отбора си с 1:0.

31-годишният бранител за последно беше част от втородивизионния полски Заглембе (Сосновиец), но в началото на тази година разтрогна с клуба.

От днес Пламен Крачунов ще започне тренировки с Локомотив (София) и се очаква в следващите дни да подпише договор. У нас опитният защитник е играл за Марица, Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Славия.

В чужбина е носил екипите на шотландския Сейнт Джонстън, кипърския Етникос Ахнас и полските Сандеция (Нови Сонч), Стомил (Олщин) и Заглембе (Сосновиец).

Локомотив (София) в момента е на четвърто място във Втора лига, на шест точки зад третата позиция, която дава право на участие в плейофите за промоция в елита. Трети е Монтана.
Юри СЛАВЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ