Гриша Ганчев е направил втори опит да фалира ЦСКА, научи ексклузивно БЛИЦ СПОРТ от достоверни източни. Новият изпълнителен директор на клуба Николай Паслар е внесъл в съда молба за ликвидацията на „червените”. В нея пише, че дружеството има по 100 000 лева месечни разходи, които не може да покрие.  

Документът е с дата фаталния 13 май, петък, тази година и се намира в деловодството на софийски градски съд.

По този начин Гриша Ганчев се мъчи да спре съществуван ето на автентичния ЦСКА, за да се отърве от дълговете на кредиторите, прехвърляйки топката на държавата. За целта той отново опитва варианти със сливане с други клубове и изтриването на славния "армейски" клуб от футболната история на България.

Това няма как да се случи, тъй като, за да бъде лицензиран ЦСКА за професионалния футбол,  трябва да покрие всички необходимите критерии. И най-важното - да бъде изготвен план за оздравяването му. 

Припомняме, че Гриша Ганчев вече направи един опит да затрие истинския ЦСКА. Молбата първо беше внесена, а след това оттеглена от Александър Тодоров. Именно поради тази причина той беше уволнен от „армейския” клуб.