ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Oще един бразилец ще се присъединява към новака в елита Крумовград, разбра БЛИЦ. 24-годишният нападател Патрик Луан ще подсили тима, воден от Неманя Миланович. 

Бразилецът за последно е носил екипа на втородивизионния швейцарски Шафхаузен. През миналия сезон играе 24 мача в шампионата, вкарвайки 3 гола. 

Кариерата на Патрик Луан започва във Флуминензе, след което играе в Швейцария за Сион и Криенс, следва кратък престой в шведския Йоребро, след което се завръща в Сион. Част е от Шафхаузен от миналото лято. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Луан ще стане четвъртият бразилец в Крумовград. Новакът в Efbet Лига вече представи Бруно Гарсия (нападател), Лукас Сантана (защитник) и Ренан Ареяш (полузащитник).

БЛИЦ разбра също, че утре първа тренировка с Крумовград ще направи Димитър Тонев. Както вече стана ясно, 21-годишният офанзивен играч ще бъде преотстъпен от Ботев на новака в елита, който се премести в Пловдив и ще домакинства в Коматево. 

Тонев вчера донесе победата на "канарчетата" с 1:0 над Черноморец (Бургас) с гол от дузпа в контролата, играна на стадион "Христо Ботев". Един от любимците на феновете на Ботев обаче от утре ще облече екипа на Крумовград. 

Отборът на Неманя Миланович ще дебютира в Еfbet Лига на 14 юли (петък), когато е домакинството на шампиона Лудогорец - в Коматево от 21:00 часа.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!