Едно от футболните първенства в България няма да се доиграе, научи ексклузивно БЛИЦ. Става въпрос за третото ниво на най-популярния спорт у нас. Там мачовете ще бъдат официално прекратени по време на заседанието на Изпълкома, което ще започне в 14 часа днес. Моментните класирания на четирите ни групи стават крайни.

Изключение ще бъде направено единствено за Югозападна трета лига. Там заради малката разлика между първия и втория ще се проведе бараж за определяне на крайния победител. Това са Миньор (Пк), който има една точка преднина, и Септември (Симитли), който е с мач по-малко.

Останалите първенства у нас (Първа лига, Втора лига и юношеските групи) ще се доиграят, но точно как, зависи от извънредната обстановка в България. Много вероятно да се стигне до съкратен вариант.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Не е изключено и във Втора лига да има бараж между първия и втория, както и между третия и четвъртия във временното класиране. Това обаче все още не е решено на 100 процента. За разлика от решението за Трета лига, където всичко приключва и там повече няма да има с изключение на споменатия двубой между Миньор и Септември (Симитли).