ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Елитният Пирин е изправен пред истинско сътресение. Играчи масово бягат от благоевградския клуб, научи БЛИЦ. Причините за това са две – безпаричието на стадион „Христо Ботев“ и активните действия на други родни отбори.

Договорът на вратаря на „орлетата“ Янко Георгиев изтича и той няма намерение да го подновява. Според информация на нашата агенция 34-годишният страж със сериозен опит в елита преминава в новия член на efbet Лига Крумовград. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Нападателят Преслав Йорданов със сигурност отива във втородивизионния Добруджа, както БЛИЦ първи писа вчера. Тимът от Добрич планира офанзива за класиране в efbet Лига. Очаква се в Добруджа да заиграе още един футболист на Пирин – Славчо Шоколаров.

От благоевградския тим си тръгват още Христофор Хубчев. Към изхода се отправиха и Мартин Смоленски, Илкер Будинов и Димитър Тонев, чиито наеми изтекоха. 

Желанието на играчите да напуснат благоевградчани е свързано с финансовите проблеми на клуба. В края на месеца ще станат три месеца, откакто футболистите не са получавали заплати. Не е тайна обаче, че всеки от тях може да разтрогне и при липса само на една преведена заплата. 

Пирин започна подготовка в понеделник. Не се знае и дали треньорът Христо Янев остава. Клубът все още няма нов собственик. Преди време БЛИЦ писа, че предстоят преговори с фирма, чието седалище е във Финландия. Нещата обаче са в застой. В Благоевград се надяват все пак да има яснота до края на юни. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!