Амбициозният Пирин осъществи голям удар, привличайки Станислав Манолев. Националът от Лудогорец е казал "да" на благоевградчани и отново ще играе за родния си клуб, научи БЛИЦ от сигурни източници.

34-годишният Манолев се разделя с шампиoните, при които премина през зимата на 2019 г. Опитният защитник отдавна беше уговарян от ръководството на Пирин, който през новия сезон ще преследва завръщане в елита.

БЛИЦ първи писа още през януари, че "орлетата" желаят Манолев, както и друг от бившите си играчи, който също е родом от Благоевград - Светослав Дяков. Капитанът на Лудогорец днес подписа нов договор с шампионите, докато Манолев ще си тръгне от Разград.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Припомняме, че преди дни Пирин се похвали с привличането на първото си попълнение за новия сезон. При "орлетата" се завръща Антон Карачанаков (от Царско село).

Благоевградчани опитват да си върнaт и Николай Бодуров, играл за последно в иранския Естеглал. Бившият капитан на ЦСКА към момента не е решил къде ще продължи. БЛИЦ научи, че Бодуров най-вероятно ще се присъедини към подготовката на Пирин.