Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Бившият нападател на Левски Билал Бари се подложи на поредна операция. БЛИЦ разбра, че на 26-годишния французин е извършена сложна хирургическа интервенция в София. 

Както е известно, Бари се раздели с Левски след края на сезона и започна подготовка с Черно море. Той обаче се контузи още в първата си тренировка с "моряците", разминавайки се с договор с варненци.

Известните доктори Иван Василев и Виктор Точков от "Sportsclinic Eurovita" положиха много усилия, за да помогнат на Бари. Нападателят имал проблем с хрущяла в колянната става. Заради дефекта му интервенцията била неизбежна, ако искал да продължи футболната си кариера.

Припомняме, че в последните две години Бари два пъти беше опериран във Франция и веднъж в Испания заради скъсани кръстни връзки. 

Докторите Василев и Точков са извършили трансплантация на хрущял в колянната става на футболиста. Подобна операция е трудна и се прави много рядко. 

Възстановяването на Бари ще продължи поне половин година, което означава, че той ще може евентуално отново да играе чак в началото на 2025 г.