Втородивизионният Хeбър ще бъде с друго лице през новия сезон и без високи амбиции. БЛИЦ научи от сигурни източници, че в Пазарджик драстично намаляват бюджета, а треньорът Николай Митов ще трябва да се лиши от услугите на основни футболисти.

Първият тръгнал си е Асен Георгиев. Защитникът, който спечели Купата на България с Локомотив (Пловдив) преди година, напуска Хебър след 13 изиграни мача с 5 гола във Втора лига. Юношата на Левски тепърва ще преценява в кой отбор ще продължи кариерата му.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Хебър е на път да изпусне и капитана си Янко Ангелов, както и още двама основни играчи - Божидар Васев и Владимир Гаджев. Договорът на 32-годишния бивш капитан на Левски изтича след броени дни, а няма индикации, че ще бъде подновен. 

Преди дни от Хебър си тръгна и един от асистентите на Николай Митов. Кондиционният треньор Георги Петров предпочете да премине в конкурента Пирин (Благоевград).

Припомняме, че първенството във Втора лига беше прекратено при моментното му класиране - Хебър завърши шести с 33 точки. Новият сезон се очаква да започне след средата на юли. Клубът от Пазарджик вече се похвали, че е покрил критериите на БФС за лицензиране относно сезон 2020/2021.