Бдин (Видин) е поредният наш футболен клуб, който е пред закриване. БЛИЦ разбра ексклузивната новина веднага след края на мача на избраниците на Альоша Андонов срещу Спортист (Своге). Бдин загуби с 1:3 и се отдалечи още повече от върха в Западната "Б" група.

Футболистите на тима от Видин възнамерявали да бойкотират срещата и не искали да излязат на терена в Своге. Треньорът Альоша Андонов обаче успял да ги навие в последния момент и така срещата се състоя.

Търпението на играчите вече се изчерпа, след като имат да получават по няколко заплати и премии. Появилият се наскоро благодетел Димитър Герасимов не се е появявал при отбора в последните дни, а бил обещал, че ще раздаде пачки преди мача със Спортист.

"Вчера ни затвориха на режим в някаква хижа в балкана, която е на повече от 40 километра в Своге. Автобусът едва се изкачи по черния път. Уж щяха да идват и да ни дават пари, но отново ни излъгаха. Писна ни да чакаме и да се подиграват с труда ни. Бдин почти сигурно се разпада", коментираха пред БЛИЦ от клуба.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ