Асоциацията на българските футболни съдии ще се сдобие с мощен спонсор през 2018 година. Това ще е мощната авиолиния "Turkish Airlines". Новината беше разкрита пред БЛИЦ СПОРТ от председателя на Асоциацията Антон Генов, който даде ексклузивно интервю за нашата медия след церемонията по награждаването на най-добрите съдии за 2017 година. 

"Стремим се да развиваме Асоциацията. Тази година на церемонията по награждаването на съдиите имахме нови категории. Стараем се да правим нови неща. Догодина ще има още изненади. Използвам вашата медия, за да споделя, че от 2018 година ще имаме още нови спонсори. Един от тях ще e "Turkish Airlines". Сигурно ще организираме един голям футболен турнир на съдиите от всички балкански страни. Мога да се похваля и с факта, че сме в чудесни отношения с турските ни колеги. Джунейт Чакър е наш брат. Него също го очакваме на турнира. Убеден съм, че ни очаква ни една успешна 2018 година".

"Всички в Асоциацията се трудим много. Присъствието на министъра на спорта Красен Кралев, на вицепрезиденти на БФС, на шефа на съдийската комисия и на бивши наши колеги показва, че сме на правилния път. Мисля, че сме приети добре - както от Министерството, така и от БФС и Съдийската комисия и работата ни се оценява".

Очаквайте интервю с Антон Генов, който ще говори за проблемите на българското съдийство!